Leden login

Exposities

In Duofit bieden we persoonlijke beweegprogramma’s aan die zijn gericht op het prikkelen van de zintuigen en het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden voor het lichaam. Deze inspirerende interactie tussen jou en jouw omgeving komt ook terug in onze kunstexposities. Iedere tien weken opent in ons sportcentrum een nieuwe expositie, bestaande uit 15 tot 25 foto’s, schilderijen, drukwerken, collages of andere kunstwerken. Het vernieuwen van de trainingsomgeving geeft telkens een nieuwe energie en stof voor veel leuke gesprekken.

Aanmelden

Wanneer je een idee hebt voor een leuke nieuwe expositie, of zelf wilt exposeren, neem dan contact op via kunst@duofit.nl. De kunstcommissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen zorgen we zo voor een inspirerende trainingsomgeving.

Huidige expositie:  Portretten van Geena Odenhoven.

Ik ben Geena Odenhoven, (20 jaar) student aan de AkademieVogue kunstacademie. Ik heb altijd al als grote droom gehad om mijn eigen expositie te hebben en dit leek mij de ideale kans. Naast mijn studie maak ik kunst, op mijn pagina Geen-Art. Deze naam is ooit ontstaan door hoe je mijn naam schrijft.

Mijn expositie heet: “Womens Wisdom”. Ik heb portretten gemaakt van sterke vrouwen door de jaren heen. Ik heb een lijst gevormd met uitspraken die zij ooit deden en deze als slogans onder de vrouwen geplaatst. De posters zijn filmisch, bijna “reclame achtig”, om kleurrijk hun statement te vertegenwoordigen.

Op deze manier kan Duofit wat extra kleur krijgen en kunnen we met elkaar na denken over wat er ooit gezegd is. Dit tijdens het sporten, wanneer je toch al bezig bent je hoofd te legen.

Geena Jo Odenhoven – 5 juli 1998

g.odenhoven@gmail.com

instagram: geen_art

website: www.geen-art.nl

 

Kunstcommissie

De kunstcommissie bestaat momenteel uit 2 leden: Inge Muis en Lenie Kneppers. Inge is Duofit instructrice en de drijvende kracht achter de exposities. Lenie is natuur- en documentaire fotograaf en voorzitter van het natuurfotografengilde. Tevens heeft op ze op basis van 1 van haar fotoprojecten een mooi boek samengesteld (thuis in de Jordaan), dat nu in de winkels ligt.

Expositie historie

Petra Kroon :

Carolien Oedekerk :

Henny Gertenaar :

Heleen Wiering :

Grafische Werkplaats Amsterdam :

Lenie Kneppers :

Karin Sommen :

Murni Latif :

Jörg Döring :

John Schenk, Maarten Steunenberg en Edward Hermans :

Trudie Canwood :

Murni Latif :

ml_expo_duofit

Thirza Wezelman:

schilderij Thirza

Paul Roholl:

duofit 2016-2377crop

Luc Houweling:

Lisa Hamstra-Bletz:

foto voor website duofit

Jacqueline Steinhoff:

vogeltje

Pieter Coenen:

 

 

 

 

Kees van Eunen :

kunst header

 

 

 

Cindy Dehne:

cindy

Karin Sommen:

expoposter-klein-digitaal

Roy Taylor:

Marten Bos:

Verzamelexpositie Duofit leden:

Lenie Kneppers:

Magda Augusteijn:

magda augusteijn

Danny Dogger:

Juffrouw Kikker:

Lenie Kneppers:

Yolanda van Leijden:

Hein van den Heuvel:

Luc Houweling:

Carla de Rooij:

Direct aanmelden!