Leden login

Personal trainers

Robert (Fitness, (top)sport, krachttraining, Mylogenics, PHP)

boomHet lichaam is flexibel en kan zich goed aanpassen wanneer de juiste prikkels worden gegeven. Herstellen van een blessure, er beter uitzien of sterker worden, met de juiste hulp is het allemaal binnen handbereik. Robert laat je de weg zien en zal je het eerste zetje geven. Daarna is het een kwestie van doen. Als jij gemotiveerd bent en zijn hulp inschakelt zal het je verbazen hoe snel je al mooi resultaat kunt boeken. Kies voor vooruitgang en zet die stap.

Marianne (Fitness, (top)sport, (specialistische) voedingsbegeleiding, sportvasten)

MarianneZou jij graag willen weten met welke trainingsprikkel en welk voedingspatroon jij je energieker, fitter en gezonder gaat voelen? Maak dan eens een afspraak met Marianne, zij combineert haar kennis over training en voeding als (medische) fitness instructeur, orthomoleculair therapeut, sportvasten coach en personal trainer. Zij maakt sam
en met jou een totaalplan, niet alleen de trainingen worden afgestemd op jouw talenten en fysieke mogelijkheden, ook jouw genetische aanleg in de opname en verwerking van voeding in combinatie met jouw levensstijl worden onder de loep genomen. Zo ontstaat er een ingetrale aanpak.

Edo (Gezonde geest in een gezond lichaam)

20160330_161202Fitness is een heerlijke laagdrempelige manier om lichamelijk bezig te zijn. En samen met de instructeurs van Duofit kun je eindeloos op zoek naar lichamelijke uitdagingen. Maar iedereen kent ook de andere kant van de medaille, die net zo belangrijk is. Zo hebben we allemaal wel eens een moment waarbij de puzzelstukjes niet op hun plek willen vallen. Je motivatie blijft verstoppertje spelen, de klok lijkt sprongen in de tijd te maken of je hebt dat ene probleem waar je steeds tegenaan blijft lopen. Ik help je bij het puzzelen en kijk samen met jou verder dan alleen de lichamelijke doelen. Zoek een maatje, zoek Edo.

 

Thomas (Holistische fitnessbenadering)

Thomas is een relatief jonge trainer die er vol voor gaat. Met een menselijke aanpak probeert hij jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen. Zowel op mentaal als fysiek gebied. Trainen bij Thomas betekent het aangaan van uitdagingen om achteraf met een trots gevoel te kunnen zeggen dat je het behaalde resultaat hebt verdiend. Hij gebruikt alleen oefeningen waarvan hij zeker is dat ze ook daadwerkelijk resultaat opleveren. De ‘no nonsense’ aanpak staat dus centraal.

Anthony (krachttraining, lichaamssamenstelling)

AnthonyEen trainer die motiveert en je de weg tot een sterker en slanker lichaam laat zien. Zijn aanpak is vriendelijk, persoonlijk, doelgericht en vol met leuke trainingsuitdagingen. Hij staat bekend om zijn praktische en ontspannen werkwijze en zijn grote glimlach. Kijk ook op zijn Youtube kanaal waarmee hij zichzelf inmiddels heeft ontwikkeld tot nationaal toonaangevende fitnesstrainer.

 

Rob (kracht, conditie, fietsen)

press-3Rob Klerkx is een creatieve rasoptimist die zich 100% voor jou zal inzetten. Als muzikant heeft hij veel gevoel voor flow, ritme en souplesse en dat weet hij tijdens zijn kracht- en conditietrainingen uitstekend te benutten. Dit wordt versterkt door zijn kennis en ervaring die hij zowel zelf als tijdens het begeleiden van anderen heeft opgedaan. Met zijn open houding en speelse aanpak zal hij jou uitnodigen om jezelf te ontwikkelen.

Direct aanmelden!