Leden login

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. Dit gebeurt door het voedingspatroon te veranderen en eventueel aan te vullen met suppletie. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Een verstoorde balans kan zorgen voor klachten zoals hoofdpijn/migraine, darmklachten, menstruatieklachten, vermoeidheid, verminderde weerstand, infecties, gewichtsproblemen, stemmingsklachten en huidklachten. Orthomoleculaire therapie is gebaseerd op het behandelen van de oorzaken van uw gezondheidsklachten en niet alleen op de symptomen. Passend individueel advies is hierbij de sleutel naar succes omdat niemand hetzelfde is. Het eerste consult vindt plaats na het invullen van een uitgebreide anamnese.

De kosten voor orthomoleculaire therapie zijn:

Eerste consult / intake (90 minuten)   € 97,50
Vervolgconsult (45 minuten)   € 67,50

 

De orthomoleculair therapeute is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG die door bijna 40 zorgverzekeraars wordt erkend. Op de website van MBOG (www.mbog.nl) staat een overzicht van deze zorgverzekeraars. Raadpleeg svp uw polis om te kunnen bepalen of uw zorgverzekeraar orthomoleculaire therapie vergoedt en tegen welke voorwaarden. De factuur van een consult heeft geen invloed op het eigen risico van de basisverzekering. U kunt de factuur pinnen of contant afrekenen bij Duofit en indienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor direct contact met Marianne
06-19935114
Marianne@sportiefopgewicht.nl