Leden login

Personal trainers

Marianne (Fitness, (top)sport, (specialistische) voedingsbegeleiding, sportvasten)

Zou jij graag willen weten met welke trainingsprikkel en welk voedingspatroon jij je energieker, fitter en gezonder gaat voelen? Maak dan eens een afspraak met Marianne, zij combineert haar kennis over training en voeding als (medische) fitness instructeur, orthomoleculair therapeut, sportvasten coach en personal trainer. Zij maakt sam
en met jou een totaalplan, niet alleen de trainingen worden afgestemd op jouw talenten en fysieke mogelijkheden, ook jouw genetische aanleg in de opname en verwerking van voeding in combinatie met jouw levensstijl worden onder de loep genomen. Zo ontstaat er een ingetrale aanpak.

 

Edo (Gezonde geest in een gezond lichaam)

Fitness is een heerlijke laagdrempelige manier om lichamelijk bezig te zijn. En samen met de instructeurs van Duofit kun je eindeloos op zoek naar lichamelijke uitdagingen. Maar iedereen kent ook de andere kant van de medaille, die net zo belangrijk is. Zo hebben we allemaal wel eens een moment waarbij de puzzelstukjes niet op hun plek willen vallen. Je motivatie blijft verstoppertje spelen, de klok lijkt sprongen in de tijd te maken of je hebt dat ene probleem waar je steeds tegenaan blijft lopen. Ik help je bij het puzzelen en kijk samen met jou verder dan alleen de lichamelijke doelen. Zoek een maatje, zoek Edo.

 

Rob (kracht, conditie, fietsen)

Rob Klerkx is een creatieve rasoptimist die zich 100% voor jou zal inzetten. Als muzikant heeft hij veel gevoel voor flow, ritme en souplesse en dat weet hij tijdens zijn kracht- en conditietrainingen uitstekend te benutten. Dit wordt versterkt door zijn kennis en ervaring die hij zowel zelf als tijdens het begeleiden van anderen heeft opgedaan. Met zijn open houding en speelse aanpak zal hij jou uitnodigen om jezelf te ontwikkelen.

 

 

Direct aanmelden!