Leden login

Voel je thuis, voel je fit

In een wereld van commercie, schaalvergroting en bewegingsbelemmeringen bestaat in toenemende mate de behoefte aan een vriendelijke en kleinschalige fitness in de buurt, waar persoonlijke begeleiding op het gebied van bewegen, voeding en trainen ervoor zorgt dat je je beter voelt in je werk, je sport en in het dagelijks leven. Onze missie is om zo goed mogelijk in deze behoefte te voorzien. Ons uitgangspunt hierbij is niet de fitnesswereld en het huidige aanbod, maar ben jij. Wij zijn dan ook geen 13-in-een-dozijn sportcentrum, maar hebben onze eigen ideeën. Train bij Duofit: “voel je thuis, voel je fit”.

Een van onze belangrijkste ideeën is dat wij zo veel mogelijk werken met bewegingen in de vrije ruimte. De reden hiervoor is dat je niet alleen beter wilt worden in het uitvoeren van de training, maar dat je ook buiten het sportcentrum makkelijker, slimmer en krachtiger kunt bewegen. Met onze adviezen leer je meer over jezelf, op een manier die bij jou past.

Om zo gericht mogelijk van dienst te kunnen zijn, ontwikkelen wij al onze programma’s zelf, op basis van de specifieke behoefte en mogelijkheden van onze leden. Zowel onze fitnessprogramma’s als onze groepstrainingen zijn met de grootste zorg door onze professionals opgesteld, om  een unieke, gevarieerde en doeltreffende training aan te kunnen bieden. Bij ons ben je er niet 1 van de 100, maar draait het allemaal om jou.

Natuurlijk blijven we ook aan onszelf werken om ervoor te zorgen dat we topkwaliteit kunnen blijven bieden. Daarom organiseren we regelmatig bijscholingsmomenten voor instructeurs en sporters.

Direct aanmelden!

Leden login